Vyberte si 13 poboček
Facebook Instagram

Čarodějnice Hradec Králové

Čarodějnice Hradec Králové

Všichni víme, co přichází 30. dubna a pokud nevíte, tak my vám to oznamujeme. Bude pálení čarodějnic!

Pálení čarodějnic nebo také též filipojakubská noc se slaví 30. dubna. Jedná se o lidový svátek, který je významně spojen s pálením ohňů a vírou v čarodějnickou moc a čarodějnice, které při tomto svátku často končí upálené na hranicích. Nejedná se o tradiční český svátek, tato lidová slavnost k nám nejspíš přišla z nedalekého Německa. Často se setkával s kritikou, že se jedná o uctívání pověr.

Každopádně i přes častou nepřízeň osudu v podobě církve tento svátek přežil až do dnešních dnů. No a jak tento svátek dnes vlastně vypadá? To vám hned povíme, věřte, že vás to určitě nadchne.

Dnes pálení čarodějnic plní hlavně zábavnou a společenskou funkci, při které se lidé z okolí scházejí na veřejných místech. Děti nejčastěji vytváří ze starého oblečení pannu čarodějnice, kterou umístí na hranici do ohniště. Ta se později zapálí, opékají se buřty, sedí se u ohně, pije, zpívá a hraje na kytaru. Pro děti často bývají připraveny různé soutěže. No zkrátka a jednoduše je to skvělá možnost, jak strávit volný čas s přáteli a rodinou.

Že to vše nezní nijak speciálně? Nemějte obavy,to ještě není všechno. V posledních několika desítkách let se už nejedná jen o rodinnou akci. Už to dávno není jenom o tom, že se dětem koupí či vyrobí do školy kostýmy.  Z pálení čarodějnic se stala  i akce pro mladé lidi, kteří si chtějí užít hodně zábavy. Čarodějnické párty začínají být velmi populární. Ať už jsou to párty doma, na zahradách či jinde. Pro spoustu z nich je to úžasný způsob, jak si užít dost srandy. V posledních letech se navíc jedná i o oblíbenou teambuildingovou aktivitu ve firmách. Vždyť, co je lepšího, než když se skupina lidí převlečených v kostýmech za čarodějnice baví? Ano, máte pravdu a my s vámi souhlasíme, nic! Tohle je totiž nejvíc největší zábava. A u nás v obchodě známe cestu, jak na to, aby to stálo stoprocentně za to.

Takže konec lekce, teď už to víte, máte veškeré nutné informace, takže můžete začít chystat pořádný čarodějnický rej. A my jsme si jistí, že v Hradci Králové jsou skvělí lidé, co vědí, jak oslavovat! Pojďte na to s námi a my vám teď povíme, co všechno je třeba pro tu nejlepší párty, o které se bude dlouho mluvit.

Naše prodejna v Hradci Králové nabízí více než třicet druhů těch nejskvělejších čarodějnických kostýmů. Od sexy vypadajících čarodějnic s kterýma uděláte velikou parádu na každé pořádné kostýmové párty nebo oslavě s kamarády, až po ty doopravdy strašidelné, s kterými ohromíte každého milovníka halloweenských kostýmu nebo hororu. Ale nebojte, najdete u nás i klasiku. Své si vyberou i milovníci čarodějnic z fantasy filmů. Některé čarodějnické kostýmy jsou navíc tak přesvědčivé, že by se za ně nemuseli stydět ani profi hollywoodští kostyméři. K většině kostýmů navíc v balení najdete i pořádné čarodějnické doplňky. A jaké vlastně doplňky by taková správná čarodějka (nebo i čaroděj, pro pány bychom jistě něco také našli, toho se nemusíte ale vůbec bát) měla mít?

No základem je přece klobouk! U nás na prodejně najdete klobouky různých tvarů, barev a velikostí. Od malých po velké. Od černých po modré. Opravdu jich máme nepřeberné množství. Máme zde krásné  barevné s peřím, děsivé s pavouky, extravagantní s třpytkami či ze semiše nebo úplně obyčejné klasické černé špičaté klobouky. Navíc si u nás z klobouků vyberou i pánové, kdyby se náhodou rozhodli jít někam za čaroděje či kouzelníka. 

Dále by samozřejmě nemělo chybět čarodějnické koště. Čarodějka bez koštěte? To je jako halloween bez kostýmu! Což znamená úplnou tragédii a samozřejmě totální trapas. Samosebou všichni víme, že létat na koštěti je absolutně nutné pro každou čarodějnickou kariéru a tím z domova ho nenahradíte. A my moc dobře víme, že výroba koštěte dá zabrat. Proto pro vás máme připravená úchvatná košťata. V naší nabízíme košťata z kvalitního materiálu a opět ve více variantách. Obyčejné dřevěné nebo se třpytkami? Pro nás žádný problém, my jen chceme, aby váš kostým byl absolutně perfektní.

No a když už máte šaty, klobouk a koště, tak jste sice krásnou čarodějkou, ale vše se dá zlepšit. Pro vyšperkování vašeho kostýmu si u nás můžete koupit například síťované nebo krajkované rukavice, nebo rukavice v černé a červené barvě. Vlastně jakékoliv rukavice, které k vašemu kostýmu budou ladit. U nás je opravdový výběr. Dále tu máme různé šperky od růženců po gothic, korále a samosebou čarodějnické hůlky. Hůlky jsou opravdu důležitá součást, jak jinak byste bez nich chtěli kouzlit? A u nás jich opět máme více než jen jednu.

No a abyste byly úplně  ty nejlepší čarodějky (nebo i čarodějové), tak pro vás máme připraven samozřejmě i make-up! Pro podtrhnutí vám můžeme nabídnout černou rtěnku, tu na víc nabízíme ve výhodném balení s černým lakem. Dále u nás můžete na všemožné barvy na obličej nebo latex na vytvoření například čarodějnických bradavic, problém nebudou ani umělé zkažené zuby pro dotvoření reálného vzhledu. A pro trošku strašidelnosti je libo umělá krev ve spreji? Nebo umělá krev v tubě? Nebo rovnou celý kanystr umělé krve? To vše máme. Dále u nás taky najdete několik druhů umělých čarodějnických nosů. Správný špičatý nos vás udělá nerozeznatelným od čarodějnic z filmů.

Avšak nebojte se ničeho, neošidíme ani naše dětské zákazníky. V nabídce našeho zboží najdete nejen dámské, pánské, ale samosebou i dětské kostýmy. A máme stejný výběr jako u dospělých toho se nemusíte obávat. Chce jít vaše dcera, vnučka či malá sestra za čarodějku na karneval? Nebo mají čarodějnice ve škole či školce? 

Tak přijďte k nám a společně něco vymyslíme. Kostýmů malých čarodějek máme stejně velké množství jako těch velkých. Dokonce máme kostýmy i pro ty nejmenší ve věku 2-4 let. No nebyla by to krásná fotka do rodinného alba? Malé holčičky obzvláště ocení třpytivé kostýmy, ale najdeme zde i čarodějku podobnou slavné Hermioně. Stejně jako pro dospělé i pro ně platí široká škála doplňků. A obávat se nemusí ani kluci, pro ně nějakého kouzelníka či čaroděje určitě máme. Takže pokud jste z Hradce Králové a okolí nebo jsou vaším domovem nedaleké Pardubice, přijďte, něco určitě vybereme.

No a málem bychom zapomněli na čarodějnických účes. Pokud nemáte náladu na klobouk můžete si hlavu ozdobit nějakou z našich čelenek. Můžete mít čelenku s růžemi nebo například s korunou či rohy. Pokud byste chtěli nějakou atypickou barvu, tak nabízíme skvělé spreje na vlasy v několika barvách či dokonce se třpytkami. Ale pokud si nechcete přidělávat práci, tak u nás najdete přes desítky paruk. Některé už dokonce účes udělaný mají, takže méně práce pro vás. Síťky pod paruky jsou samozřejmostí. Takže fialové, červené nebo růžové vlasy? Žádný problém!

Jelikož víme, že v dubnu není ještě úplně nejtepleji na holé nohy pod šatami, tak vám můžeme nabídnou skvělou alternativu. Naše prodejna disponuje celou škálou silonek, punčoch či nadkolenek. I pro ně platí rozmanitost druhů. Černé síťované, červené s krajkou, zelené, modré, bílé s mašlí i s čarodějnickým motivem jako jsou například pavučiny. A tím výčet nekončí, najdou se u nás i pruhované nebo třpytivé. Takže lidé z Hradce Králové, a okolí (samozřejmě i vy z Pardubic) přijďte se přesvědčit sami.

Že máte šaty a všechny doplňky, ale pořád to není dost? Pořád máte pocit, že tomu něco chybí? Co zkusit nějaký ten čarodějnický plášť? Máme jak velikosti pro dospělé, tak i dětské pláště pro naše nejmenší. Navíc hned v několika barvách. Vínové, modré, černé, bíle, červené. Že se vám to zdá moc nudné? Co zkusit černý plášť se stříbrnými či zlatými halloweenskými motivy ve tvarech netopýrů a dýní? Nebo pozor, máme i dokonce tmavý plášť s motivy, které ve tmě svítí. No není to přímo magie?

No a v případě, že už máte kostým, nezbývá než vyrazit na pořádnou párty. Že se ve vaší blízkosti žádná nekoná? No tak tu vlastní kostýmovou čarodějnickou párty uspořádejte vy! A je úplně jedno jestli u vás na bytě, na zahradě a nebo klidně pro vaše okolí, blízké sousedy, ve velké společenské místnosti vašeho města. A my vám opravdu velmi rádi pomůžeme. Jelikož náš obchod kromě kostýmu nabízí i dekorace na ty nejlepší párty.

Od různých girland ve tvaru duchů či dýní a umělých pavučin, až k samolepkám ve tvaru krys nebo pavouků. Pavouky máme dokonce i chlupaté a věřte nám, že od ostatních nejsou k rozeznání, o tom jsme se sami několikrát přesvědčili. Dále vám jako dekoraci můžeme nabídnout kostru netopýra, kostru kočky, kostru psa a když už jsme zmínili ty pavouky, tak máme i obří kostru tarantule. Popřípadě se najde i plyšová chlupatá varianta. A stejně tak máme i umělého netopýra, nebo obřího gumového hada. Nebo i šváby! No vlastně u nás najdete všemožnou různou umělou havěť. Pokud tomu chcete dát i trošinku děsivý punc, tak máme i umělé oční bulvy.

Ke každé správné párty patří i správné pohoštění. A my víme, že vy chcete, aby vaše pohoštění bylo servírováno jak se sluší a patří v čarodějnickém stylu. Naše párty sekce nabízí různé druhy talířů, kelímků, ubrousků, prostírání a příborů. Černé, červené nebo i s pavučinou či lebkou. Ale pokud nechcete pouze kelímky, tak máme i skvělé gotické poháry v černé, červené nebo jedovatě fialové barvě a aby se tomu dodalo kouzlo, tak do nich můžete přidat i umělé červy do pití. Nebo, pokud se rozhodnete udělat drink, můžete ho ozdobit jedním z našich brček, opět máme několik variant, například s obrázkem koček. A čím ozvláštnit servírování pochutin? Například takový popcorn bude skvělé dát do našich čarodějnických kotlíků. Ty nabízíme ve dvou velikost v malé, vhodné spíše pro bonbony a velké, kam můžete udělat výborný punč. A pokud kotlíky nechcete využít jako nádobí, vezměte si je jako doplněk. Bude to vypadat určitě lépe a realističtěji jak kabelka. 

Takže to bychom měli. Party je naplánovaná. No kdo by se něčeho takového nechtěl zúčastnit? Možná jen někdo, kdo nemá smysl pro legraci. Pokud však nejste žádný velký párty typ, přesto se nějaké takovéhle akce účastníte a nechcete kostým kupovat, nevadí. I pro vás máme řešení. Přijďte k nám  a my vám pomůžeme vybrat nějaký z našich kostýmů, který si u nás můžete za pár korun půjčit klidně i na celý víkend. Nabídka na půjčení je stejně tak široká jako nabídka pro koupi. Bude určitě spokojení, stejně tak vaši hostitelé, kteří budou mít radost, že jste nekazili partu.

Pokud se však rozhodnete pro koupi, určitě neuděláte chybu. Čarodějnický kostým se hodí totiž nejen na pálení čarodějnic, ale určitě ho využijete na každoroční masopust nebo na Halloween. Což jsou akce, na které (nejen) čarodějnické kostýmy prostě patří. Na Halloween navíc využijete i všemožné dekorace. Nehledě na to, že všechny naše produkty prodáváme za opravdu příjemné ceny, které vaši peněženku nezruinují.

Doufáme tedy, že se nám povedlo vás navnadit, motivovat nebo inspirovat a že tak čarodějnice v Hradci Králové budou nezapomenutelné a že v na všech možných akcích se to bude hemžit těmi nejlepšími a nejhezčími kostýmy a to na vás, na našich skvělých zákaznících. Protože našim jediným přáním je vidět, že naše produkty dělají radost a vytvářejí zábavu.

Stydíte se vybrat si kostým? Nebo si pořád nejste jistí, zda jste v tomto oboru dostatečnými odborníky? Nezoufejte. Na našich prodejnách jsou jen skvělé prodavačky a skvělí prodavači, kteří vám mile rádi vždy a se vším poradí. Jsme tu pro vás a nic nám nedělá větší radost, než když vám pomůžeme vybrat kostým či dekorace dle vašich představ. Spokojený zákazník pro nás znamená spokojenost nás samých. Takže neváhejte, jsme tady jen a jen pro vás. Připraveni vždy poskytnout radu.

 

Sledujte nás na Instagramu @partyworldcz

Cookies

Náš e-shop používá cookies. Díky tomu vám můžeme nabídnout uživatelský zážitek více efektivní. Souhlas k ukládání cookies udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím".
Souhlas můžete odmítnout zde.